Een heel bijzonder cadeau voor Peter

Ik heb heel bijzondere vriendinnen. Mieke is er zo een. Voor de verjaardag van haar man bedacht ze een volstrekt uniek verjaardagscadeau. Ze stippelde een wandelroute uit van 6 dagen doorheen het Vlaams-Brabantse Dijleland (http://www.groteroutepaden.be/nl/route/92/streek-gr-dijleland.html), met slaapplaatsen bij vrienden en met een pak wandelcompagnons. Elke dag zorgvuldig voorbereid en uitgestippeld, catering voorzien, gezellen aangebracht en weggevoerd, alles tot in de puntjes geregeld. En voor Peter een complete verrassing!
WP_20141109_16_26_14_Pro

Op maandag stapte ik een paar uurtjes met hem mee. We liepen dwars door Mechelen, beklommen een stadstoren, speurden naar wilde ganzen en naar ooievaars in een uitkijktoren, liepen langs zwarte Gallowayrunderen in een natuurgebied, tankten bij een een bikecafé (http://www.pelotondeparis.be) en speurden of course de hele tijd naar de rood-wit tekens van de Grote Routepaden.
WP_20141109_16_08_37_Pro

Wat een ongelofelijk cadeau is dit om te krijgen! Zes dagen stappen zonder zorgen, met af en aan het gezelschap van vrienden en vriendinnen long time no see, met tijd om bij te praten of net niet, helemaal zen, gefocust op wat er zich daar en dan aandient als nieuwe verrassing van de dag. Eigenlijk is dit tijd krijgen met een enorme rode strik er rond. Is er vandaag iets waardevollers dan dat?

Als hij dan toch weer door mijn vingers glipt, die tijd, is dit een brokje troost van Albert.
975812e63c895928abe8174d820ad26c

Advertenties

One comment

  1. Klinkt zeer aangenaam! De Mechselse Sint Romboutstoren is een toppertje, mijn moeder is stadsgids en ik ben als kind meerdere keren mee naar boven geweest. Leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s